top of page
Zoeken
  • Mark van Rijsbergen

Wat betekent EventCoin voor de festivalbezoeker?


Alles wat jij wilt is volop genieten op het festival. Jij wilt al jou favoriete artiesten zien en hierbij het lekkerste drankje drinken. Maar wat doe je als het drankje op is? Ga je dan liever in de wachtrij staan of bestel je nog een drankje via de app om deze daarna gelijk op te halen bij de bar?


Wachten is verleden tijd

Al dat wachten ook zo zat? Met EventCoin is dit verleden tijd, door het snelle en gestroomlijnde systeem dat wij bieden. Munten kopen en drankjes bestellen kan allemaal zonder in die eeuwige wachtrij te staan, fijn toch?


Makkelijk munten bijkopen

Er zijn niet alleen geen wachtrijen om munten bij te kopen, maar daarnaast is het ook erg gemakkelijk. Je kunt heel eenvoudig munten bijkopen via de EventCoin app., dit gaat allemaal digitaal via een ideal betaling. Nadat de munten automatisch zijn bijgeschreven op je account, kun je weer drankjes bestellen en van het festival genieten.


Geen munten meer kwijtraken

Dankzij het digitale muntensysteem van EventCoin, is er ook geen risico om munten kwijt te raken. De munten kunnen nergens naar toe en zijn veilig opgeslagen op jou EventCoin-account.


Nooit meer een drankje vergeten

Misschien herken je dit wel, drankjes hallen voor de vriendengroep en er dan achter komen dat je een drankje bent vergeten. Dit gebeurd niet bij EventCoin, dankzij jou eigen bestellijst. Je neemt de bestelling van je vrienden op en stuurt de bestelling door naar de bar. Geen kans dus dat je een drankje vergeet.


Gemakkelijk munten delen

Gaat iemand een bestelling plaatsen en wil jij ook een biertje? Dan kun je gemakkelijk je munten overmaken naar je vriend die de bestelling plaatst. Even zijn Email-adres invullen en het aantal munten dat je wilt overmaken, en de munten staan op het account van je vriend.


Nooit meer een miscommunicatie met het barpersoneel

Er hoeft niet geschreeuwd te worden om boven al de muziekboxen en de schreeuwende mensen uit te komen. Je kunt gemakkelijk je bestelling plaatsen en deze ophalen door middel van je persoonlijke QR-code te laten scannen bij de bar.

98 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
EventCoin logo
bottom of page